Lov na divlje svinje u Hrvatskoj

HUNTING VIP organizira lov na divlje svinje koji u Hrvatskoj traje od 01.01. – 31.12., a izvodi se pretežno u kasnim popodnevnim i večernjim satima.

Lovište Velika Kapela 11/IV

U našoj ponudi možete pronaći lovište “Velika Kapela 11/IV” koje je veličine 5398 hektara. Lovište je pretežito brežuljkastog tipa i nalazi se na području središnje Hrvatske. Lovište se nalazi 60 minuta vožnje od Zagreba u jednom smjeru te 60 minuta od jadranske obale u drugom smjeru. Lokacija je poznata po surovim uvjetima za život i nepristupačnom terenu koji divlje svinje čine izuzetno jakim i snalažljivim. Osim zahtjevnih uvjeta, divlje svinje u ovom području su jače od onih u ostalim dijelovima Hrvatske jer žive sa svojim prirodnim neprijateljima, grabežljivcima poput risa i medvjeda. Za svakog lovca je nadmudrivanje s lukavom i snažnom životinjom vrhunsko lovno iskustvo.

Lovni aranžman za lov na divlje svinje:

  • Cijena lovnog aranžmana za lov na divlje svinje u našoj ponudi iznosi 560€ u što je uključeno sljedeće:
  • 3 noćenja u luksuzno opremljenoj kući za odmor VIP lounge (puni pansion)
  • organizacija lova i iskusni lovni vodič za 2 dana lova
  • transport od kuće za odmor do lovišta kao i od lovišta do kuće za odmor
  • priprema trofeja
  • lovna dozvola za Republiku Hrvatsku
  • član HUNTING-VIP tima Vam je na usluzi cijeli dan za vrijeme trajanja aranžmana

Nudimo Vam da povedete i dodatnog gosta koji nije lovac, po cijeni od 120€/noćenje što uključuje puni pansion u luksuznoj kući za odmor VIP lounge. Cijena aranžmana za lov na divlje svinje ne uključuje cijenu odstrjela (cjenik) te meso divlje svinje.

Za sve dodatne informacije i dogovor oko termina aranžmana možete nam se javiti na info@hunting-vip.eu.