Restoran Sabljaci

Novi život restorana Sabljaci

Nakon požara u kojem je restoran Sabljaci u potpunosti izgorio:

pokrenuta je inicjativa kojom su lokalni entuzijasti željeli skrenuti pažnju na značaj ovog mjesta za ogulinski kraj! Svaku Novu godinu obilježavaju skokom u jezero u samoj blizini izgorjelog restorana, a ove godine je poznati hrvatski fotograf gdin. Šime Strikoman snimio i milenijsku fotografiju

na mjestu novog/starog restorana Sabljaci! Želja nam je da novogodišnji skok 2017./2018. ima drugo značenje i bude uspomena na vrijeme dok su restoran, a i Ogulinci čekali investitore koji će ga dignuti iz pepela i vratiti mu stari sjaj, a kako će novi restoran izgledati možete pogledati u nastavku:

Cilj nam je da restoran bude otvoren do sljedećeg Dana grada Ogulina 2017. godine.

Za pregled idejnog riješenja restorana Sabljaci kliknite na: RESTORAN SABLJACI, a u nastavku slijede skice i tlocrt budućeg restorana

Restoran i kompleks će biti dio HOC-a te će se izgraditi i 5 bungalova u kojima će boraviti hrvatski sportaši za vrijeme priprema za domaća i inozemna natjecanja! Ukoliko u bungalovima neće boraviti sportaši bit će dostupni svima Vama koji ćete željeti prenoćiti na jezeru Sabljaci!
Dodatni sadržaji koje ćemo ponuditi rekreativcima u sklopu kompleksa će biti teren za odbojku na pjesku, teniski tereni, a naravno i igralište za naše najmlađe posjetitelje!

Ponovno će obiteljske šetnje prirodom, rekreacija, pecanje ili jednostavni odmor u sjeni prirodnog hlada biti potupuni jer će Vam restoran Sabljaci biti na usluzi i moći ćete birati između: bogate palete delicija domaće kuhinje i tradicijskih jela karlovačke županije, te mogućnosti a la cart narudžbi uz bogat izbor kvalitetnih i vrhunskih vina te raznih vrsta domaćih rakija i bezalkoholnih pića kako bi se mogli okrijepiti.
Za Vas ćemo organizirati velike i male svečane proslave, prigodne domjenke ili jednostavne i male ukusne obroke nakon uživanja u prirodnim ljepotama ogulinskog kraja.

Raspolagati ćemo vlastitim parkingom za osobne automobile i autobuse. Želimo biti Vaša oaza mira i mjesto na koje ćete „pobjeći“ nakon napornog radnog tjedna i opustiti se. Naš cilj je nadmašiti Vaša očekivanja pružanjem vrhunske usluge i pripremom delicija u kojima će Vaše nepce uživati i pružiti Vam doživljaj koji je spoj tradicije i suvremenog.

Za sve prijedloge možete nas kontaktirati na: info@hunting-vip.eu.

Do skorog viđenja u Vašem i našem RESTORANU SABLJACI!!!